language language language language
FI EN
menu
language language language language
FI EN
menu

Minigolf on hauskaa, mutta totista hommaa

Minigolf on tunnettu kaikille sopivana ja helppona lajina, jonka parissa vierähtää helposti pidempikin tovi. Minigolf sopii myös golfin harrastajan puttiharjoitteluun, vaikka suurin osa minigolfaajista keskittyykin elämykselliseen hauskanpitoon.

Imatran ja Lappeenrannan alueella on monia mahdollisuuksia hauskaan minigolfkisaan. Lappeenrannassa minigolfia voi pelata esimerkiksi Rauhassa, Holiday Club Saimaan alueella, kalaravintolan kattoterassilta ja Huhtiniemen leirintäalueen kupeessa, kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta.

Minigolfia kannattaa ehdottomasti harkita kun järjestettävänä on esimerkiksi yritystilaisuudet, polttarit, aikuisten ja lasten synttärit tai hauska illanvietto kaveriporukalla. Tietysti pieni kilpailuhenkinen minigolfturnaus kahden kesken voi olla juuri tarvittava hengähdystauko myös pariskunnille. 

Pelikierroksen jälkeen jälkipelit hoituvat mallikkaasti lähistön ravintoloissa tai kahviloissa. Pelien jälkeen on lähes yhtä tärkeää muistella omia mallisuorituksiaan kavereiden kanssa ja maittavan annoksen ääressä. 

Lappeenranta Etela-Suomen Laani Finland
Mostly cloudy
3°C