Etusivu>Tekemiset>Tapahtumat>Pesäpallon Itä-Länsi Imatralla 30.6.-2.7.
IL-logo-IMATRA-2017.png

Pesäpallon Itä-Länsi Imatralla 30.6.-2.7.

Imatran Pallo-Veikot järjestävät Suomen juhlavuoden Itä-Länsi -ottelun. Koko perheen tapahtuman lipunmyynti on nyt käynnissä ja parhaat paikat myydään nyt. Itä-Länsi toivottaa tänä vuonna erityisesti perheet tervetulleiksi tapahtumaan, sillä alle 12-vuotiaat pääsevät seuraamaan kaikkia viikonlopun viittä ottelua jopa alle 20 eurolla.

Etelä-Karjalan liitto tarjoaa vapaan pääsyn A-poikien otteluun perjantaina. Myynnissä on päivälippuja lauantaille sisältäen B-tyttöjen ja naisten ottelut sekä sunnuntaille sisältäen B-poikien ja miesten ottelut. Yksittäiset liput lauantain B-tyttöjen ja sunnuntain B-poikien otteluihin myydään portilta á 10 euroa.

Miesten Itä-Länsi-ottelu on pelattu Imatralla aiemmin vuosina 1989 ja 1979. Naisten arvo-ottelun näyttämönä Imatra toimii kautta aikain ensimmäisen kerran. Lisäksi Itä-Länsi-viikonloppu käsittää nykyisellään A- ja B-poikien sekä B-tyttöjen tähdistöottelut. Ukonniemen stadionilla järjestettävään kolmipäiväiseen pesäpallotapahtumaan odotetaan 15 000 kävijää.

Lisätiedot

Liput

Monitoimistadion
Ottelukatu 11, 55420 Imatra