Etusivu>Tekemiset>Golf

goSaimaa Voita golfviisumi -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 2016

Kilpailu on voimassa 6.6.–3.7.2016. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kolme golfviisumia (arvo 99-123 €). Golfviisumi oikeuttaa yhteen pelikierrokseen kaikilla seuraavilla Etelä-Karjalan golfkentillä: Etelä-Saimaa Golf, Holiday Club Golf Saimaa ja Imatra Golf. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Arvottavat golfviisumit ovat pelikaudelle 2016.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki 3.7.2016 mennessä arvontalomakkeen täyttäneet ja yhteystietonsa jättäneet yli 18-vuotiaat henkilöt. Palkinto arvotaan kilpailuajan päättymisen jälkeen ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos yhteystiedot on täytetty virheellisesti eikä voittajaan saada yhteyttä, arvotaan uusi voittaja. Kiinnitäthän erityistä tarkkuutta sähköpostiosoitteen syöttämiseen.

Voittajille postitetaan leimalla varustettu golfviisumi, joka oikeuttaa yhteen pelikierrokseen kaikilla seuraavilla Etelä-Karjalan golfkentillä: Etelä-Saimaa Golf, Holiday Club Golf Saimaa ja Imatra Golf.

goSaimaa ei sitoudu maksamaan muita mahdollisia palkinnosta koituvia kuluja, esimerkiksi matkoja Imatran ja Lappeenrannan seudulle. Palkinnossa on selkeästi mainittu mitä kaikkea se sisältävää, loput ylimääräiset palkinnon ulkopuoliset kulut voittaja sitoutuu hoitamaan itse.

Voittaja (etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain, paikkakunta) ilmoitetaan goSaimaan Facebook-sivulla www.facebook.com/gosaimaa ja osoitteessa www.gosaimaa.com.

Jos vastaanottaja on rastittanut Minulle saa lähettää ajankohtaisia goSaimaa-tarjouksia ja tapahtumatietoja -kohdan arvontalomakkeesta ja tällä tavoin ilmoittanut haluavansa etuja ja viestejä goSaimaalta, hänen sähköpostinsa lisätään goSaimaan postituslistalle. Uutiskirjeen tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

REKISTERISELOSTE

Laatimispäivä: 6.6.2016

1. Rekisterinpitäjä
goSaimaa Oy (Y-tunnus: 2291705-5)
F.O. Virtasen katu 6
55100 Imatra

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
suvi.ahola@gosaimaa.com

3. Rekisterin nimi
gosaimaa.com Voitagolfviisumi2016

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Yhteystietoja käytetään kilpailun voittajan arpomiseen, voitosta ilmoittamiseen, palkinnon luovuttamiseen ja mahdollisesti suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkistaa kilpailun voittajat.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää kilpailu-/arvontalomakkeessa pyydetyt tiedot. Näitä ovat seuraavat tiedot rekisteröidyistä:

  • nimi
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • paikkakunta
  • lupatiedot sähköiseen suoramarkkinointiin

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään kilpailuun osallistumisen yhteydessä. Henkilötietojen päivittämiseen voidaan käyttää väestörekisteriä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Henkilötietojen käsittely voidaan ulkoistaa kolmannelle osapuolelle, jolloin Suomen Laatutakuu Palvelut Oy takaa sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriin sisältyvät henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttö on rekisterinpitäjän organisaatiossa ohjeistettu ja henkilörekisteriin pääsy on rajattu siten, että ATK-järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain ne rekisteröidyn työntekijät, joilla on työtehtäviensä puolesta siihen oikeus.

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähettää seuraavaan osoitteeseen:
goSaimaa Oy
F.O. Virtasen katu 6
55100 Imatra

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut häntä itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähettää seuraavaan osoitteeseen:
goSaimaa Oy
F.O. Virtasen katu 6
55100 Imatra

11. Tiedon korjaaminen
Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta.

Lisäksi henkilötietoja voidaan poistaa, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista tai muuta kiellettyä toimintaa. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään tiedon korjaamiseksi. Korjauspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähettää seuraavaan osoitteeseen:
goSaimaa Oy
F.O. Virtasen katu 6
55100 Imatra

Sivustolla käytetään evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja evästeitä tietosuojaselosteessamme.
OK