language language language language
FI EN
menu
language language language language
FI EN
menu

Imatran Georeitti ja Vuoksen Kulttuurireitti

Ihastu Imatran Georeittiin

Vuoksen kulttuurireitti kiertää Vuoksen ympäri rantaraitteja ja siltoja pitkin. Se sopii käveltäväksi ja pyöräiltäväksi. Reitin pituus on n. 11,5 km ja siihen voi tutustua myös osissa: pidemmän kierroksen pituus on n. 7 km ja lyhyemmän n. 4,5 km. Vuoksen kulttuurireitti kulkee pääosin tasaisessa, helppokulkuisessa maastossa kevyen liikenteen väyliä pitkin. Reittiä ei ole erikseen merkitty maastoon. Sen varrella on kohteista kertovia opastauluja.

Esteetön reitti

Esteetön reitti kiertää Kruununpuistossa ja Vuoksen varrella. Reitillä on sekä sora- että asfalttipäällysteisiä osuuksia ja kivetty aukio, jolla voi olla sateella liukasta. Reitti kulkee tasaisessa maastossa, jossa on tienylityksiä sekä loivia nousuja ja laskuja. Tienylityspaikoissa on suojatien kohdalla madalletut reunakiveykset. Reitin varrella on muutamia penkkejä levähtämiseen. Reittiä ei ole erikseen merkitty maastoon. Sen pituus on n. 4,3 km.

Tutustu myös Imatran georeitti -esitteeseen 

Mobiilireitit

Imatralla on myös useita mobiilireittejä, joilla voi tutustua Imatran historiaan ja luontoon. Lataa ilmainen Imatra Events (Citynomadi)reittisovellus mobiililaitteeseesi.

Lataa täältä

Imatran Georeitti ja Vuoksen Kulttuurireitti
IMATRA
Lappeenranta Etela-Suomen Laani Finland
Partly cloudy
4°C