language language language language
FI EN
menu
language language language language
FI EN
menu

Kajakit ja kanootit – DrakkarSport

Vuokraa laadukkaat kajakit ja kanootit DrakkarSportilta

Kajakkimme ovat laadukkaita ja valikoimastamme löytyy erilaisia kokoja ja malleja - niin yksiköitä, kaksikoita kuin myös kolmen hengen kajakkeja. Avokanooteistamme löytyy perinteistä kahden hengen mallia sekä suurempaa perhekanoottia. Voit halutessasi myös pakata kajakin tai kanootin mukaan auton taakkatelineille ja viedä sen esim. mökille tai haluamaasi retkikohteeseen.

Vuokrapakettiin kuluu kajakin/kanootin lisäksi melat, kelluntaliivit, kuivapussit, tavaratynnyrit kanoottiin, aukkopeite kajakkiin ja kartta. Vuokraamme myös retkeilyn perustarvikkeita yöretkille. Kysy myös tyky- polttari- ym. ryhmäpaketteja.

DrakkarSportin päävuokrauspiste sijaitsee Lappeenrannan Hiekkalinnan vieressä. Toinen Lappeenrannan vuokrauspisteemme sijaitsee Skinnarilan pienvenesatamassa, josta vuokraamme kalustoa ennakkovarauksella. Voit vuokrata kalustoamme myös Savitaipaleelta Olkkolan Hovista ja Taipalsaarelta M-marketilta. Voit myös esim. aloittaa vuokrauksen Hiekkalinnalta ja päättää sen muihin pisteisiimme.

Facebook

Instagram

Lappeenrannan Hiekkalinnan vuokraamo
DrakkarSportin ja Saimaan Paljun yhteispiste
Satamatie 11
53100
LAPPEENRANTA

Skinnarilan pienvenesataman vuokrauspiste
DrakkarSportin piste
Yliopistonkatu 32
53850
LAPPEENRANTA
Lappeenranta Etela-Suomen Laani Finland
Mostly cloudy
6°C