language language language language
FI EN
menu
language language language language
FI EN
menu

Lietsu Boutique Aparthotel Joensuussa

 
 
 

Karjalainen huoneistohotelli Joensuun ydinkeskustassa

Lietsu on vuodenvaihteessa 2020 avattu kodikkaan karjalainen huoneistohotelli laadukkailla hotellipalveluilla Joensuun ydinkeskustassa. Uniikisti sisustettujen huoneistojemme varustukseen kuuluvat oma keittiö astioineen ja ruuanlaittovälineineen sekä astian- ja pyykinpesukoneet. Huoneistomme sopivat myös pidempään lomailuun, asumiseen ja etätyötiloiksi ja osa niistä on yhdistettävissä isommaksi kokonaisuudeksi esimerkiksi lapsiperheiden käyttöön.

Karjalainen aamiaisemme on koostettu lähituottajien herkuista ja kuulumme Karelia à la carte -ruokamatkailuverkostoon. Majoituspalvelujen lisäksi vuokraamme jokimaisemallista saunaamme sekä tarjoamme kokouspalveluita tarjoiluineen 6–8 henkilön neuvottelutilassamme. Myös lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita hotelliimme.

Potkaise kengät jalastasi, sulje silmäsi. Meillä on sinulle kerrottavaa niin Karjalan sammaleisilta saloilta, menneen ajan kauppiaita kuhisevasta Joen kaupungista kuin runonlaulajan haikeista sävelistä. Kietoudu tunnelmaan ja anna tarinoiden viedä mukanaan.

Jokainen huoneistomme kertoo oman tarinansa paikallisesta historiasta, kulttuurista tai luonnosta. Tarinaa kuiskivat niin kertomukset, kuvat kuin sisustuksen harkitut yksityiskohdatkin. Huoneidemme nimet kumpuavat karjalan kielen eri vivahteista.

Löydät meidät Instagramista >> (@lietsuhotel) & Facebookista >>

#lietsuhotel

Lietsu Boutique Aparthotel Joensuussa
Rantakatu 26
80100
JOENSUU

 

Lappeenranta Etela-Suomen Laani Finland
Partly cloudy
4°C