Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali valloittaa Imatran

loma, matkailu, saimaa, festivaaliFestivaaleilla on luvassa uskomattomia esityksiä
31.5.2017 17:07

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali järjestetään jo 14. kerran Imatralla 7.-11.6.2017.

Satavuotisen Suomen juhlavuotena Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali tarjoaa ennennäkemättömän kattauksen teatteria, sirkusta, katuteatteria, katumusiikkia, nykytanssia, lastenteatteria, draamaa ja elokuvaa. Festivaalin teema on tänä vuonna Koko maailma on näyttämö. Esityksiä on uudessa Teatteri Imatrassa, Kulttuuritalo Virrassa ja Koskenpartaalla.

Heti festivaalin ensimmäisenä päivänä nähdään italialaisen Lorenzo Gianmario Gallin interaktiivinen, hauska ja rokkaava yhden miehen show, jossa yksi omituinen hahmo ja hänen selkärepussaan kulkeva orkesterinsa nappaavat yleisön huomion intensiivisen puolituntisen ajaksi. Illalla puolestaan juhlitaan festivaalin avajaisia Suomi 100 Tango goes White and Black -ohjelman merkeissä.

Muita poimimisen arvoisia ohjelmanumeroita ovat muun muassa Ismo Alangon ja Kimmo Pohjosen esitys, jossa miehet tutkivat ihmisäänen erilaisia ulottuvuuksia sekä Merlin Puppet Theatren visuaalinen nukketeatteri. 

Festivaali on täynnä muitakin mahtavia ja uskomattomiakin esityksiä, joita saapuu katsomaan ja esittämään ihmisiä ympäri maailmaa. Tutustu tarkemmin festivaalin tarjontaan