Saunalautta tulee Lappeenrantaan kesällä 2018

Saunalautta lpr.jpg
4.6.2018 7:18

Saimaan palju ja lautta Oy tuo saunalautan Lappeenrantaan tänä kesänä. Laituripaikka saunalautalle on löytynyt hiekkalinnan läheisyydestä. Saunalautalla tulee olemaan lattiapinta-alaa 100 neliötä, kahdessa eri tasossa. Tilat koostuvat saunasta, WC:stä, pukuhuoneesta, oleskelutilasta ja katolla sijaitsevasta aurinkoterassista.

Oleskelutila varustetaan äänentoistojärjestelmällä, sekä televisiolla. Viihdejärjestelmässä on liitännät yleisimpiin kannettaviin laitteisiin. Lautalle voi tilata ruokaa yhteistyökumppanimme kautta. Lautalla ei ole anniskeluoikeutta.

- Saunalautta tulee tyyliltään ja puitteiltaan soveltumaan niin polttariryhmille kuin vaikkapa yritysten ideointipajaksi. Missä voisikaan syntyä parempia ajatuksia kuin keskellä Saimaata saunoen? –tuumaa Saimaan palju ja lautta Oy:n yrittäjä Teemu Virtanen

- Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. Sen vuoksi lautalle tullaan rakentamaan iso septisäiliö, joka ottaa talteen kaiken vesijätteen, myös harmaan veden. Lisäksi lautalle tulee kuusi aurinkopaneelia mistä saadaan virtaa mm. lautan viihdejärjestelmään –toteaa Teemu.

Lautta aloittaa liikennöinnin viimeistään kesäkuun alussa 2018. Lautta toimii pääsääntöisesti tilausperusteisesti, mutta myös muita toimintamalleja kartoitetaan. Lautalle mahtuu miehistön lisäksi 12 asiakasta.

Saimaan palju ja lautta Oy:n yrittäjänä toimii Teemu Virtanen. Olemassa oleva Saimaan palju ja aktiviteetti toiminimi jatkaa toimintaansa uuden yrityksen rinnalla.

Lisätietoja

Teemu Virtanen, yrittäjä
040 5880 738
teemu@saimaanpalju.fi
www.saimaanpalju.fi